Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Michael Jackson a Cirque du Soleil / Michael Jackson: The Immortal World Tour (2012)(EN)[TvRip] = CSFD 74% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Michael Jackson a Cirque du Soleil / Michael Jackson: The Immortal World Tour (2012)(EN)[TvRip] = CSFD 74% Názov:Michael Jackson a Cirque du Soleil / Michael Jackson: The Immortal World Tour (2012)(EN)[TvRip] = CSFD 74% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Dokument - Velikost:2.4 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-10-19 Peerov:1 (Seed: 1, Leech: 0)
    Zaner:Dokumentarny,Hudebni Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Michael Jackson a Cirque du Soleil / Michael Jackson: The Immortal World Tour



    Jazyk: EN
    Titulky: nie
    Obraz: 3629, 1280 x 720 kbs, 25fps
    Zvuk: 384 kbs, 48 kHz, 2 kanály
    Rok: 2012
    Záner: Hudební / Dokumentární
    Dĺźka: 1h 26m
    CSFD: https://www.csfd.cz/film/398725-michael-jackson-a-cirque-du-soleil/prehled/

    Popis:
    Pocta fenomenálního kanadského nového cirkusu králi popu, rocku, soulu a měsíční chůze.
    Slavná kanadská „novocirkusová" skupina Cirque du Soleil na podzim v roce 2011 na americké půdě poprvé uvedla novou show inspirovanou hudbou Michaela Jacksona. Premiéra vystoupení nazvaného „Michael Jackson: The Immortal World Tour" se uskutečnila v Detroitu.
    „Michael byl svého druhu hudební multiinstrumentalista. Byl to stylotvorný tanečník. Spolutvůrce videoklipů. Zabýval se humanitární činností. To všechno jsme propojili a vytvořili z toho show," charakterizoval představení Kevin Antunes, zodpovědný za hudební stránku představení.
    Cirque du Soleil, který již dříve zaujal vystoupeními doprovázenými hudbou Beatles nebo Elvise Presleyho, ve dvouhodinové show kombinuje akrobatická čísla, pestré kostýmy a vizuální efekty s Jacksonovou hudbou.
    Mezi písněmi, které při představení zazní, jsou například Beat It, Thriller nebo Human Nature. Diváci se dočkají také slavných tanečních choreografií Jacksona včetně světoznámého moonwalku neboli měsíční chůze.
    Klávesista Greg Phillinganes: „Píseň Off the Wall" byla na hudební cestě Michaela Jackson bodem obratu; zařídil to superorchestrátor (aranžér) Quincy Jones, když přesvědčil Michaela, aby už opustil vokální polohu chlapeckého hlasu a zpíval hlouběji. Jako by prohlašoval: „Už jsem dospělý!".
    Tone Taluega: „V tanečním slovníku Michaela Jacksona je hodně 'streetu'. Na přelomu 70. a 80. let v newyorských ulicích vznikaly, v Bronxu a v Brooklynu, vznikaly funk styly a B-boing, zrodily se na východním pobřeží v New Yorku, v rodišti hip hopu. Michael to všechno zažil na ulicích, na předměstích a v ghettech. V polovině sedmdesátých let byl pro něho charakteristický „Robot" a klouzání do strany, ale byl přitom přece jen trochu strnulý. Počátkem osmdesátých let bylo vidět, že ta strnulost už zvláčněla. A začal se klouzat ve vzduchu. Mohli jste to vidět na Motown 25. Jak uměl klouzat pozpátku! Taneční pohyb, který změnil dobu. Bez otočky a piruety, prostě Moonwalk".



       
       

    Screen








    _GrOOt_, margharethe, pohee, Threadt, darone113,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    pohee
    Ratio 1.86

    Member+

    17/01/2021 18.13.13
    PARÁDA! Díky.

    -1
    margharethe
    Ratio 1.52

    VIP

    14/01/2021 20.33.46


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.272 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 02:18
    sql

    TOPlist